Willeke Heerkes - Twinkels hypnotherapie

Een blijvende oplossing voor je overgewicht……zoek jij die ook?

Met de hypnotische virtuele maagband ondersteun ik mensen die blijvend af willen vallen in de strijd tegen hun overgewicht.

Toen ik van de virtuele maagband hoorde, werd ik meteen enthousiast omdat je met deze methode zowel met de diepere achtergrond van overgewicht als met voeding aan de slag gaat. De oorzaak van je overgwicht heeft vrijwel altijd te maken met vervelende ervaringen in je verleden die opgeslagen liggen in je onderbewuste. Wanneer je deze ervaringen verwerkt, kun je nieuwe keuzes maken die nu bij je passen en waar je gelukkiger, slanker én energieker van wordt. Wanneer je bij mij aan de slag gaat, gaan we samen op zoek naar de emotionele en mentale redenen achter je overgewicht en lossen we die op.

We bespreken welk voedingpatroon bij je past en waardoor je je streefgewicht bereikt. Zo kan het helpen als je begint met het toevoegen van gezonde voeding met een hoge voedingswaarde aan je voedingpatroon. Je vermindert daarmee je hongergevoel terwijl je toch afvalt. We bespreken welke voeding de vetverbranding bevordert en welke juist niet en hoe je je bloedsuikerspiegel stabiel kunt houden zodat de trek in lekkere maar dikmakende dingen afneemt.

Je krijgt visualisaties mee waarnaar je iedere dag luistert. Met deze visualisaties kun je snelle en blijvende veranderingen in je onderbewustzijn aanbrengen. Hierdoor ga je anders denken en je anders gedragen, met afslanken als gevolg.

Ik ben al jaren bezig met gezonde én lekkere voeding en ik word hier helemaal blij van. Stapje voor stapje heb ik veranderingen in mijn voedingspatroon doorgevoerd. Hierdoor zijn alle veranderingen blijvend geweest. Overgewicht heb ik nooit echt gehad maar doordat ik beter ben gaan eten voel ik me energieker, heb ik minder last van hoofdpijn, is mijn bloeddruk gedaald, slaap ik beter, is mijn stoelgang perfect, slaan verkoudheid en griep mij over en is mijn huid nooit meer droog.

Ik heb ervaren hoe de maagband bij mij werkt en was verrast van het effect ervan. Mijn maag reageerde er meteen op, in positieve zin. Toen ik aan het ‘draaiboek’ voor de sessies werkte, ben ik twee weken dagelijks bezig geweest met de visualisaties. Ik kon ervaren hoe ze in mijn onderbewuste zitten toen ik op een avond een bonbon uit de koelkast wilde pakken en iets in mij meteen een woord gilde waardoor ik vanzelf de koelkast dichtsmeet.

Ik kan je helpen je leven te veranderen door je overgewicht kwijt te raken. Je bent van harte welkom een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek te maken waarin ik je van alles uitleg over de methode. De achtergrondinformatie helpt je om te bepalen of de virtuele maagband bij je past.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten om ook jou te motiveren en stimuleren het gewicht te bereiken dat bij jou past. 

 

 

Klik op de foto’s

voor meer informatie

Over Willeke

Over Willeke Heerkes

Nieuwe keuzes

Nieuwe keuzes

Gratis gesprek

Gratis gesprek

Blog berichten