Een blijvende oplossing voor je overgewicht.....

Zoek jij die ook?

Met de hypnotische virtuele maagband ondersteun ik mensen die blijvend af willen vallen in de strijd tegen hun overgewicht.

Ik ben enthousiast over de virtuele maagband omdat je met deze methode zowel met de diepere achtergrond van overgewicht als met voeding aan de slag gaat. De oorzaak van je overgwicht heeft vrijwel altijd te maken met een vervelende ervaring die opgeslagen ligt in je onderbewuste. Wanneer je deze ervaring verwerkt, kun je nieuwe keuzes maken die nu bij je passen. Keuzes waar je gelukkiger, slanker én energieker van wordt. 


We bespreken welk voedingspatroon bij je past zodat je streefgewicht bereikt. Vaak helpt het als je begint met het toevoegen van gezonde voeding met een hoge voedingswaarde. Je vermindert daarmee je hongergevoel. We bespreken welke voeding de vetverbranding bevordert en welke juist niet en hoe je je bloedsuikerspiegel stabiel kunt houden zodat de trek in dik makende dingen afneemt.


Je krijgt visualisaties mee waarnaar je iedere dag luistert. Met deze visualisaties kun je snelle en blijvende veranderingen in je onderbewustzijn aanbrengen. Hierdoor ga je anders denken en je anders gedragen, met afslanken als gevolg.


Ik ben al jaren bezig met gezonde én lekkere voeding. Stapje voor stapje heb ik veranderingen in mijn voedingspatroon doorgevoerd. Hierdoor zijn alle veranderingen blijvend geweest. Overgewicht heb ik nooit echt gehad maar doordat ik beter ben gaan eten voel ik me energieker, heb ik minder last van hoofdpijn, slaap ik beter en slaan verkoudheid en griep mij over.


Ik kan je helpen je leven te veranderen. Je bent van harte welkom een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek te maken waarin ik je van alles uitleg over de methode. De achtergrondinformatie helpt je om te bepalen of de virtuele maagband bij je past.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten. Gratis kennismakingsgesprek

In dit gratis gesprek van een half uur kun je alle vragen stellen die je hebt.  
Natuurlijk kunnen we dan ook vast een beetje aan elkaar wennen.

Je bent van harte welkom.

Wat cliënten vertellen...

De steun van de visualisatie werkt door. Ik snoep niet meer. Daardoor voel ik me beter en heb ik ook het wijntje niet meer nodig. Mijn broek zit zó los. 
Annie Platenkamp
Ik eet in 3 dagen wat ik eerst in 1 dag at. Ik laat makkelijker dingen staan, zeg sneller nee en eet afwisselender. 


Bianca Sibbes
Ik val af en heb geen vreetbuien meer. Ook niet als ik moe ben. Dan neem ik een appel of wat druiven. 


Patricia de Langen