Cliënten vertellen....

De steun van de visualisatie werkt door. Ik snoep niet meer. Daardoor voel ik me beter en heb ik ook het wijntje niet meer nodig. Mijn broek zit zó los. 

Annie Platenkamp
Ik eet in 3 dagen wat ik eerst in 1 dag at. Ik laat makkelijker dingen staan, zeg sneller nee en eet afwisselender. 


Bianca Sibbes

 Ik val af en heb geen vreetbuien meer. Ook niet als ik moe ben. Dan neem ik een appel of wat druiven. 


Patricia de Langen
twinkels virtuele maagband

Angelina Melcherts

Mijn vertrouwen dat het me gaat lukken groeide iedere sessie. 

Door de persoonlijke begeleiding bouw je een band op waardoor ik kan geloven wat je me vertelt. Je stem komt goed bij me binnen en stapje voor stapje merkte ik dat het werkte.
ervaring twinkels maagband

Ik vind het zo bizar dat ik  wéét dat ik geen echte maagband heb en het wel zo voelt. En dat ik altijd met eten bezig was en het nu zo vanzelf gaat om de goede dingen en de goede hoeveelheid te eten. 

Een vrouw die nog even niet bij naam genoemd wil worden. 

Daniëlle Berkouwer

Als ik het geen 8 waard vind, eet ik het niet. 

Soms heb ik tussen de maaltijden ergens trek in. Maar dan hoor ik in gedachten jouw stem die 'Stop!" zegt en wacht ik tot het mijn tijd is om te eten. En denk ik ; Dat heb ik toch maar mooi gedaan!

4 april 2023: Ik ga ervoor! Ik start met elke dag wandelen, visualisaties luisteren en op mijn eetpatroon letten.

29 juni 2023: Ik zit Netflix te kijken en denk ineens: ik heb geen chips op! Vroeger hoorden die twee bij elkaar.

12 september 2023: Hoe fijn is het om op vakantie te zijn en zonder schaamte in mijn badkleding aan het te strand zitten. 

22 december 2023: Inmiddels 32 kilo afgevallen.

Mariska Blok

Afvallen virtuele maagband ervaring twinkels
Vanaf dag 1 had ik geen trek meer in zoet tussendoor. Vroeger ging ik uit verveling snaaien. Nu neem ik een glas water. Of ik doe de koelkast open en weer dicht. Dan is het goed. Zelfs de appeltaart van Dudok deelde ik op de verjaardag van mijn vriend uit zonder hem zelf te proeven.

Het doet me niks meer. Ik zou het iedereen aanraden. Ik wist niet dat het zo'n effect zou hebben. Ook dacht ik dat ik niet onder hypnose kon maar het lukte wel! Maar het leukst; chocola is het lekkerst dat er is en ik wil het niet meer. En natuurlijk dat ik al 8 kilo afgevallen ben.  

Bianca Sibbes
Gisteren at ik mijn bord niet leeg, ik had geen trek meer.. Mijn man zei: ‘Wat doe jij nou?'
Janneke 't Hart
Ik voel me opgeruimder, rustiger in mijn hoofd, Ik eet niets meer tussendoor, ik heb er geen behoefte meer aan. 
Annie Platenkamp
Vroeger streed ik voor een pond. Nu 6 kilo eraf met 2 vingers in de neus. Ik wist niet dat afvallen zo makkelijk kon zijn.  
Dafni Palmou
Vroeger viel ik af op wilskracht. Als ik iets lekkers zag staan, liep het water me in de mond.  Lekker, maar ik ga het niet doen.
Nu doet het me niets en blijf ik moeiteloos van alles af. 
Bianca Bontenbal

Het gaat heel goed. Ik ben 9 kilo afgevallen en nog steeds vind ik het een wonder. Ik kan al mijn mooie kleding aan en voel me fysiek erg goed. Het werkt door in alle facetten van mijn bestaan. Wat een prachtig cadeau heb ik mijzelf gegeven. Ik heb echt mijn stralende ik gevonden. 

Hillie Zaal
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Dik, dik, dik
Chips, snoep, ik kan alles zó goed laten liggen. Het helpt echt als ik iets wil pakken en ik dan meteen denk: 'dik, dik, dik'. En anders gillen mijn kinderen het wel!
Nicole Blok
Vroeger waren vakanties vreetfestijnen

Vaak denk ik:' O, ik hoef helemaal niet te eten.'

Na het zetten van de virtuele maagband voel ik me een ander mens. Ik ga nu anders op vakantie. Vroeger waren het vreetfestijnen. 

Anna
Living in the moment i.p.v. bunkeren
In plaats van 2 witte broodjes haring geniet ik nu van alleen 1 haring. 'Living in the moment' in plaats van bunkeren. Ik zat vol. Eerlijk gezegd had ik niet gedacht dat het genoeg zou zijn. 
Lobke van Bergen
Vol is vol
Als ik 3 happen heb gegeten, zit iik vol. Ik neem nu meer lunch mee dan ik opeet omdat ik niet wil snaaien op mijn werk. 
Anita v..d. Wiel

ik heb de honger omarmd. Nu gaat het afvallen vanzelf. 

Man (53 jaar) die niet bij naam genoemd wil worden
Dankzij jouw saaie stem die in mijn hoofd gaat zitten, heb ik geen honger meer. Na jaren honger door schildklierproblemen is afvallen nu een eitje
Mariëlle
Ik wilde me altijd zo klein mogelijk maken, zodat ik zo min mogelijk opviel. Mijzelf verstoppen, want ik was al groot genoeg.   
Vrouw, 25 jaar
Ik ben zo blij en zonder honger en zonder gesnaai met daarna spijt. Ik ben blij dat mijn gewicht nu weer met een 7 begint. 


Francien Borst

Het gaat heel erg goed! Ik eet de helft van wat ik at. Dat bevalt prima. Doordat we de oorzaak aangepakt hebben, heb ik het vertrouwen dat ik mijn doel ga halen. Het stemmetje in mij dat altijd maar wilde eten is nu 9 van de 10 dagen weg. Ik hoef nu geen troost meer te zoeken in eten. Vroeger at ik een zak 'Riksen' binnen een uur leeg. Nu zei mijn dochter tegen mijn kleindochter: 'Deze vond oma vroeger zo lekker.' Ik nam er één en heb ervan genoten. 

Ik sliep altijd heel slecht. Van de week zei mijn vriend: 'Je hebt me niet eens welterusten gekust'. Ik had de visualisatie opgezet en sliep al.

Helma
client ervaring

Roos

Ik heb mijzelf nog nooit zo gezien 

In de visualisatie zit een stukje over een spiegel. In het begin zag ik mijzelf niet in de spiegel. Toen ik mijzelf voor het eerst wel zag, was ik verbaasd en dacht ik; wat een leuk mens ben ik eigenlijk. Nu verheug ik me iedere dag op dit moment. Blijkbaar was ik er al maar ik zag het totaal niet. Het lijkt net of ik me niet meer zo alleen voel. Ik stá er!

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik spaar geld uit

De drang naar zoet was me altijd de baas. Nu sta ik in de supermarkt voor de koek en snoep en heb ik geen trek. Het lijkt wel magie. Doordat ik alleen nog groente snaai, spaar ik een hoop geld uit. De sessies bij jou heb ik er zó uit! 

Hillie Zaal

Ik voel me weer thuis in mijn lichaam

Door de praktische stap te zetten om naar jou te komen heb ik me verbonden aan het traject. Ik voel me zelfbewuster en kies weer voor mijn lichaam. Ik ben voor het eerst in jaren naar het zwembad geweest!

Lotte
Client virtuele maagband twinkels

Joke Goudriaan

Dit is het beste dat ik ooit gedaan heb

Vanaf mijn 16de was ik verslaafd aan eten.  Als ik niet goed in mijn vel zat, ging ik eten, eten, eten. Want eten zeurt niet, oordeelt niet en is gewoon lekker. In december 2021 was ik mezelf zo zat, dat ik Willeke heb gebeld. Daarna wilde ik met volle vaart vooruit. Al meteen na het eerste bezoek voelde ik me beter en ging ik aan de slag met de tips.  


We hebben de onderliggende oorzaken aangepakt. Die zaten me blijkbaar nog zo dwars, dat ik daardoor zo snel en veel at. Dat bleek allemaal met het pesten op de lagere school en mijn niet al te beste relatie te maken te hebben. We hebben het allemaal opgelost. Tevens dacht ik ook dat ik er niet toe deed en niet belangrijk was. Ik ben er nu wel achter dat ik wel toe doe! Dat geeft zo veel rust dat ik me veel beter kan concentreren op mijzelf en mijn eetgedrag. De kilo's gaan er snel af, dit heb ik nog nooit meegemaakt.


Het gaat hartstikke goed en elke dag nog een stukje beter. Eten is nu mijn vriend en niet meer mijn vijand. Ik droom niet meer van eten en het praat niet meer tegen me. Ik heb heel veel steun aan Willeke. De gesprekken, de behandelingen en de visualisaties. 

Kortom, ik raad het iedereen aan. Niks mis met een operatie maar daar worden de onderliggende problemen niet opgelost en bij Willeke wel.


Het is nu 01-04-2022 en ik ben inmiddels 18,3 kg kwijt, ik zie voor mezelf een mooie en gezondere toekomst tegemoet.

Normaal sta ik niet graag op een website, maar in dit geval wilde ik een uitzondering maken want iedereen verdient het om gezonder en gelukkiger door het leven te gaan. 

client ervaring

Helma

Ik hoef geen troost meer te zoeken in eten 

Het gaat heel erg goed! Ik eet de helft van wat ik at. Dat bevalt prima. Doordat we de oorzaak aangepakt hebben, heb ik het vertrouwen dat ik mijn doel ga halen. Het stemmetje in mij dat altijd maar wilde eten is nu 9 van de 10 dagen weg. Ik hoef nu geen troost meer te zoeken in eten. Vroeger at ik een zak 'Riksen' binnen een uur leeg. Nu zei mijn dochter tegen mijn kleindochter: 'Deze vond oma vroeger zo lekker.' Ik nam er één en heb ervan genoten. 

Ik sliep altijd heel slecht. Van de week zei mijn vriend: 'Je hebt me niet eens welterusten gekust'. Ik had de visualisatie opgezet en sliep al.

clientervaring twinkels virtuele maagband-4a

Pas had ik een hysterisch kortsluiting momentje. Toen heb ik drie glazen water genomen. Dit vond ik echt een overwinning. Sindsdien drink ik water op spannende momenten. Het geeft me rust en vertrouwen. En ik voel me trots. 

Edith